Zomer buffetten (21 juni tot 20 september)

Bij De Groene Jager Catering is het altijd genieten van een heerlijk buffet. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. We werken met producten uit Utrecht en het “Groene Hart” en alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers.

Bij onze buffetten zijn servies, bestek, chaving dishes en servetten inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas, want die nemen we na afloop weer mee. Doordat we alle ruwe producten vers bereiden, kunnen we gemakkelijk rekening houden met dieetwensen.

Het is ook mogelijk om dranken met glaswerk volledig te verzorgen.
Vraag nu een offerte aan!

Puur Zomer

Vanaf 15 personen € 25,00 p.p.

  • Waterkerssoep
  • Zomersalade met kaas en frambozen
  • Oud Hollandse salade
  • Tuinbonen met spekjes en tijm
  • Andijvie ovenschotel
  • Doorregen “Groene Hart” varkensrollade
  • Huisgemaakte patat
  • “Groene Hart” brood met landelijke kruidenboter

TIP, u kunt ook zelf uw buffet samen stellen, vraag naar de mogelijkheden!

Basis BBQ

Vanaf 10 personen € 18,50

Dit basispakket bestaat uit vier vleessoorten:

  • Licht gemarineerd speklapje
  • Dun lapje kipfilet met tuinkruidenmarinade
  • Kipsaté van malse kipfilet
  • Verse hamburger van 100% rundvlees

Er wordt ± 450 gram vlees geleverd per persoon, verdeeld over de diverse soorten. Dit zorgt voor voldoende variatie voor iedereen.

  • Hollandse aardappelsalade
  • Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta
  • Rucola salade met appel geitenkaas en pijnboompitten
  • Komkommersalade met een dille dressing
  • Fruitsalade
  • Landbrood met huisgemaakte kruidenboter en diverse huisgemaakte sauzen zoals, aioli, uienchutney en whiskeysaus.

Bij de salades gaan wij uit van 250 gram salade p.p., verdeeld over de verschillende salades.

Een stukje vlees vervangen voor vis of groente voor op de barbecue? Vraag naar de mogelijkheden.
Halal, vegetarische of glutenvrije barbecue is ook mogelijk

  • Gratis breng- en ophaalservice binnen de gemeente Woerden
  • Gratis geleverd met gasbarbecue, servies en bestek
  • Wij doen de afwas!

Ambachtelijke BBQ

Vanaf 10 personen € 23,50

  • Bleekselderijsalade met mosterddressing
  • Hollandse botersla salade met komkommer, tomaat, ei en huisgemaakte yoghurtmayo-dressing
  • Aardappelsalade met eieren, boerenham en bieslook-yoghurt dressing

Bij de salades gaan wij uit van 400 gram salade p.p., verdeeld over het aantal soorten salades. Alles wordt bereid in onze eigen keuken.

  • Hamburger van het Waards rund
  • Biologisch gemarineerde kipspies
  • Duurzaam gevangen vis, gemarineerd met zomerkruiden (vraag naar de dagvangst)
  • Gepofte aardappel met frisse yoghurtsaus of maiskolf met boter en zeezout
  • Landbrood met huisgemaakte kruidenboter en diverse huisgemaakte sauzen zoals, aioli, uienchutney en whiskeysaus.

Dit pakket bestaat uit twee soorten vlees en één soort vis.
Er wordt ± 300 gram vlees/vis geleverd per persoon, verdeeld over de diverse soorten.

Wil je een kok bij de BBQ voor de echte smaakbeleving, dan komen wij met een kolenbarbecue en barbecueën we met duurzame kokos-briketten.  Vraag nu een offerte aan!

Een stukje vlees vervangen voor vis of groente voor op de barbecue? Vraag naar de mogelijkheden.
Halal, vegetarische of glutenvrije barbecue is ook mogelijk.

  • Gratis breng- en ophaalservice binnen de gemeente Woerden
  • Gratis geleverd met gasbarbecue, servies en bestek
  • Wij doen de afwas!

Desserts zijn op aanvraag. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende desserts:

  • Appeltaart met ambachtelijk vanille-ijs
  • Boerenyoghurt buffet met diverse toppings
  • Petitfour ijsbuffet
  • IJscokar met ambachtelijk schepijs

Ons kookboek staat vol leuke ideeën dus mocht u andere wensen hebben, neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte op maat met producten waar u van houdt, zolang het maar verkrijgbaar is binnen het seizoen.

Inclusief; borden, bestek, servetten, chafing dishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.

Herfst buffetten (21 september tot 20 december)

Bij De Groene Jager Catering is het altijd genieten van een heerlijk buffet. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. We werken met producten uit Utrecht en het “Groene Hart” en alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers.

Bij onze buffetten zijn servies, bestek, chaving dishes en servetten inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas, want die nemen we na afloop weer mee. Doordat we alle ruwe producten vers bereiden, kunnen we gemakkelijk rekening houden met dieetwensen.

Het is ook mogelijk om dranken met glaswerk volledig te verzorgen.
Vraag nu een offerte aan!

Puur Herfst

Vanaf 15 personen € 25,00 p.p.

  • Pompoensoep
  • Bietensalade met haring
  • Herfstsalade met peer
  • Jagersstoofpotje met kalfsschenkel
  • Twee soorten verse seizoen groente
  • Aardappel-puree of gratin

Tip! Stampotten Buffet Vanaf 20 personen € 22,50 p.p.

Puur wild

Vanaf 15 personen € 32,50 p.p.

  • Bouillon met diverse paddenstoelen
  • Jachtschotel van hert
  • Eend gegrild in de oven
  • Pompoenpuree met venkelzaad
  • Zuurkool met appel en ui
  • Huisgemaakte appelmoes
  • Stoofperen

Aardappelpuree of gratin € 2.50 extra p.p.

Desserts zijn op aanvraag. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende desserts:

  • Vla – pudding buffet in de herfst
  • Appeltaart met ambachtelijk vanille-ijs
  • Feestelijk yoghurtbuffet met diverse lekkernijen

Liever iets anders als dessert? Vraag nu naar de mogelijkheden, dan maken wij een passende offerte.

Ons kookboek staat vol leuke ideeën dus mocht u andere wensen hebben, neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte op maat met producten waar u van houdt, zolang het maar verkrijgbaar is binnen het seizoen.

Inclusief; borden, bestek, servetten, chafing dishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.

Buffet Winter (21 december tot 20 maart)

Bij De Groene Jager Catering is het altijd genieten van een heerlijk buffet. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. We werken met producten uit Utrecht en het “Groene Hart” en alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers.

Bij onze buffetten zijn servies, bestek, chaving dishes en servetten inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas, want die nemen we na afloop weer mee. Doordat we alle ruwe producten vers bereiden, kunnen we gemakkelijk rekening houden met dieetwensen.

Het is ook mogelijk om dranken met glaswerk volledig te verzorgen.
Vraag nu een offerte aan!

Puur Winter

Vanaf 15 personen € 25,00 p.p.

  • Pompoensoep of bouillon met wilde paddenstoelen
  • Bonte wintersalade met geitenkaas en walnoot
  • Salade met rode kool, sinaasappel en pecannoten
  • Twee soorten verse seizoensgroenten
  • De Groene Jager stoofpot met kalfsvlees
  • Ambachtelijke aardappelpuree of gratin
  • Het buffet wordt aangekleed met molensteenbrood en diverse huisgemaakte smeersels

Stampotten Buffet

Vanaf 20 personen € 22,50 p.p.

Een buffet met een basis van drie stampotten, keuze uit vier stampotten mogelijk vanaf 40 personen:

  • Hutspot
  • Boerenkool
  • Rode kool stamppot
  • Zuurkool

Aangevuld met diverse bijgerechten keuze uit:

  • Ambachtelijke rookworst
  • Spareribs
  • Gehaktbal in jus
  • Speklap in jus
  • Piccalilly
  • Augurk en uitjes in zuur
  • Mosterd

Desserts zijn op aanvraag. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende desserts:

  • Huisgemaakte vanille vla
  • Ambachtelijke griesmeelpudding met bessensaus
  • Gevulde warme appel met vanillesaus en room
  • Huisgemaakte appeltaart met slagroom

Ons kookboek staat vol leuke ideeën dus mocht u andere wensen hebben, neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte op maat met producten waar u van houdt, zolang het maar verkrijgbaar is binnen het seizoen.

Inclusief; borden, bestek, servetten, chafing dishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.

Lente buffetten (21 maart tot 20 juni)

Bij De Groene Jager Catering is het altijd genieten van een heerlijk buffet. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht. We werken met producten uit Utrecht en het “Groene Hart” en alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers.

Bij onze buffetten zijn servies, bestek, chaving dishes en servetten inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas, want die nemen we na afloop weer mee. Doordat we alle ruwe producten vers bereiden, kunnen we gemakkelijk rekening houden met dieetwensen.

Het is ook mogelijk om dranken met glaswerk volledig te verzorgen.
Vraag nu een offerte aan!

Puur Lente

Vanaf 15 personen € 25,00 p.p.

  • Lente-ui soep of bospeensoep
  • Salade van postelein en radijs
  • Lente salade met ei en peterselie
  • Rabarber
  • Geroerbakte seizoensgroenten
  • Waardse runderburger van de grill met knoflook en een frisse yoghurtsaus
  • Groene Hart brood met landelijke kruidenboter
  • Aardappelgratin

Tip! Basis BBQ Vanaf 10 personen € 18,50 p.p.

Ambachtelijk Genieten

Vanaf 20 personen € 27,50 p.p.

  • Aspergesoep
  • Salade van postelein en radijs
  • Lente salade met ei en peterselie
  • Rabarber
  • Hollandse makreelsalade
  • Geroerbakte seizoensgroenten
  • Lamsbout uit ‘Het Groene Hart’ of tongrolletjes in witte wijnsaus
  • Aardappelpuree met verse room en bieslook
  • Groene Hart brood met landelijke kruidenboter

Desserts zijn op aanvraag. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende desserts:

  • Appeltaart met ambachtelijk vanille-ijs
  • Boerenyoghurt buffet met diverse toppings
  • Petitfour ijsbuffet
  • IJscokar met ambachtelijk schepijs

Ons kookboek staat vol leuke ideeën dus mocht u andere wensen hebben, neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte op maat met producten waar u van houdt, zolang het maar verkrijgbaar is binnen het seizoen.

Inclusief; borden, bestek, servetten, chafing dishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.

Share This