Over De Groene Jager Catering

 “Het is vooral het gevoel dat ik het juiste pad bewandel”, vertelt Luite de Jager eigenaar van ‘De Groene Jager Catering’ dat gevestigd is aan de Golf van Biskaje in Woerden. De omslag naar het ‘groene’ denken kwam bij Luite op het moment dat het net wat minder ging in de horeca branche. “In 2008 – 2009 maakte de recessie het beste in mij los; ik wilde innoveren. De duurzame, biologische en lokale producten waarmee ik ging werken, zijn weliswaar wat duurder, maar werden zeer gewaardeerd. We bedienen inderdaad een specifieke doelgroep, maar die wordt langzaamaan breder. Steeds meer mensen kiezen niet voor ‘vulling’, maar voor kwalitatief goede en verantwoorde voeding.”

De Groene Jager Catering, brengt met deze filosofie de smaak van de seizoenen tot leven in zijn buffetten, lunches en hapjes. Ons  motto is daarom 100% seizoen, 95% lokaal.

Want of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen kent haar eigen producten. We werken daarbij voornamelijk met streekproducten uit Utrecht en ‘Het Groene Hart’. Op deze manier steunen we de lokale economie, kunnen we duurzaam inkopen en houden we rekening met onze CO2 footprint. Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van gezonde voeding kunnen we met de pure smaken, spannende combinaties maken. Laat u verrassen!

De ruwe producten komen vers binnen in onze keuken. Alle verse producten worden met de hand gesneden en verwerkt in onze salades, soepen, broodjes en gerechten. Dit is zeer arbeidsintensief, maar daardoor garanderen wij kwaliteit en weten we precies wat er in onze voeding zit.

Doordat we alles met de hand bereiden en letten op de ingrediënten kunnen de smaken van de producten volledig tot hun recht komen. Dit alles zonder kunstmatige toevoegingen. Ons principe is dat we pure voeding willen geven, voedzaam, gevarieerd en vooral ook lekker en geen vulling. Dus laat u verrassen wat de seizoenen te bieden hebben.

Doordat we alles zelf bereiden kunnen we ook rekening houden met allergieën zoals, glutenallergie, lactose intolerantie of notenallergie. Dieetwensen zoals biologisch eten of vegan food bestaat ook tot de mogelijkheden.

We willen u graag een smaakbeleving laten ervaren, weer terug naar de basis. Hiervoor werken we samen met onderstaande partners. Deze bedrijven hebben een passie voor hun producten en met onze passie willen we u deze producten laten proeven.

Duurzame bedrijfsvoering

Milieubesparende maatregelen staan bij ons altijd bovenaan. Zo is bij de verbouwing in 2013 geïnnoveerd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Onder andere is het hele bedrijfspand voorzien van LED verlichting en bewegings-sensoren.

Wij werken bewust aan milieubesparende maatregelen op het gebied van elektriciteit, water en gas verbruik. Door middel van registratie, onderhoud en aanpassingen. Onze energieleverancier is Van de Bron. Daarmee halen we duurzaam opgewekte energie uit de regio. Ons afval wordt gescheiden. We verdelen dit in: papier en karton, glas, dierlijke resten en overig bedrijfsafval.

Papier geven we extra aandacht. Binnen de bedrijfsvoering wordt er papierloos gewerkt, door middel van goede cloudoplossingen. Ook proberen wij onze partners op hun papier gebruik te attenderen.

Onze duurzame partners

Onze werkwijze

Gebruik van servies en bestek is bij feesten en partijen inbegrepen. Na afloop wordt alles opgeruimd en afgewassen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Wij nemen voor u al het werk omtrent uw feest, partij of bijeenkomst uit handen, zodat u zich kunt richten op uw gasten en/of collega’s.

Al uw wensen zijn bespreekbaar. Neem contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden!

Ook kunt u uw inrichting bij ons huren zoals, buffettafels, statafels, tenten, barbecues etc.

Of de aankleding, bijvoorbeeld bij een speciaal thema, of gewoon mooie bloemen zijn ook via ons te regelen, we hebben alles onder een dak, neem nu contact op, we zijn u graag van dienst!

Stichting Landgoed Bredius
We hebben 3 leveranciers van erwtensoep met elkaar vergeleken en De Groene Jager Catering kwam als beste uit de bus! Lekker puur en rijk van smaak!
Cindy van der KrabbenT-MC
De Groene Jager heeft een high tea verzorgd voor onze secretaresse verwendag. Zij denken graag mee in creatieve oplossingen en voorstellen op maat. Door de continue hoge kwaliteit en het ...
Desiree van den EngelBadge.nl
Voor een bijeenkomst voor alle medewerkers hebben we gevraagd of Luite van De Groene Jager Catering opnieuw de lunch wilde verzorgen nadat dit de bij vorige bijeenkomst goed in de ...
VEMW Woerden
Begin februari genoten wij op ons kantoor van een (verlate) nieuwjaarslunch. De Groene Jager toverde onze vergaderzaal om in een intiem restaurant en serveerde vervolgens een heerlijke en gevarieerde lunch ...
Pieter SteenaertBrum Design
Luite heeft ons verwend met een heerlijke bedrijfslunch. Lekker dik gesneden sandwiches met huisgemaakt beleg en dat proef je. En gezellig gepresenteerd in vrolijk bedrukte papieren zakjes. Mooi dat dit ...
Karin van DiepenUMC Utrecht
Afgelopen 9 mei 2016 heeft De Groene Jager Catering de catering verzorgt van ons eerste pancreassymposium in het UMC Utrecht Cancer Center. Wij hebben het buffet als zeer goed ervaren. ...
Patrick van EsAnnexCinema
Tijdens onze evenementen hebben wij al vaker mogen genieten van de heerlijke catering van De Groene Jager. Ook over de uitstekende service en prettige samenwerking zijn wij altijd zeer te ...
Shila de Vries
Nogmaals bedankt voor de heerlijke hapjes. Het zag er leuk uit en smaakte goed! En fijn dat wij verder geen zorgen hadden 🙂
Nogmaals bedankt voor de heerlijke hapjes. Het zag er leuk uit en smaakte goed! En fijn dat wij verder geen zorgen hadden 🙂
Shila de Vries
Afgelopen 9 mei 2016 heeft De Groene Jager Catering de catering verzorgt van ons eerste pancreassymposium in het UMC Utrecht Cancer Center. Wij hebben het buffet als zeer goed ervaren. De verschillende verse soepen en broodjes waren heerlijk en de klantvriendelijkheid en flexibiliteit is als zeer prettig ervaren. Wij hopen ...
Karin van Diepen
UMC Utrecht
Luite heeft ons verwend met een heerlijke bedrijfslunch. Lekker dik gesneden sandwiches met huisgemaakt beleg en dat proef je. En gezellig gepresenteerd in vrolijk bedrukte papieren zakjes. Mooi dat dit initiatief bestaat om zo van de lokale seizoensproducten te genieten. We zullen vaker bestellen bij De Groene Jager.
Pieter Steenaert
Brum Design
Tijdens onze evenementen hebben wij al vaker mogen genieten van de heerlijke catering van De Groene Jager. Ook over de uitstekende service en prettige samenwerking zijn wij altijd zeer te spreken.
Patrick van Es
AnnexCinema
De Groene Jager heeft een high tea verzorgd voor onze secretaresse verwendag. Zij denken graag mee in creatieve oplossingen en voorstellen op maat. Door de continue hoge kwaliteit en het gebruik maken van zoveel mogelijk streekproducten, overtreffen zij onze verwachting. Wij hebben veel complimenten gekregen, dank jullie wel!
Cindy van der Krabben
T-MC
We hebben 3 leveranciers van erwtensoep met elkaar vergeleken en De Groene Jager Catering kwam als beste uit de bus! Lekker puur en rijk van smaak!
Stichting Landgoed Bredius
Voor een bijeenkomst voor alle medewerkers hebben we gevraagd of Luite van De Groene Jager Catering opnieuw de lunch wilde verzorgen nadat dit de bij vorige bijeenkomst goed in de smaak viel. Opnieuw 2 grote kommen soep met diverse, toch wel luxe, belegde boterhammen. Het was erg kort dag dat ...
Desiree van den Engel
Badge.nl
Begin februari genoten wij op ons kantoor van een (verlate) nieuwjaarslunch. De Groene Jager toverde onze vergaderzaal om in een intiem restaurant en serveerde vervolgens een heerlijke en gevarieerde lunch – ook nog rekening houdend met dieetwensen!Voor herhaling vatbaar!
VEMW Woerden
De hapjes waren prima, we hebben ervan genoten en alles was schoon op 🙂
Anja van Iersel
Blendle
Afgelopen dinsdag voor het eerst broodjes besteld bij De Groene Jager voor een vergaderlunch. Erg lekkere stoere boterhammen en natuurlijk mochten de broodjes kroket ook niet ontbreken. Alles werd keurig op tijd aangeleverd, inclusief lekkere warme kroketten!
Jeannette de Gunst
Nutri-akt

Online Lunch Bestellen

Bezorgen in Woerden kan van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-13.00 bestellen vóór 11.00 uur.

Bestellen
Share This